Vrijwilliger zijn bij de Grote Kerk Veere is mooi werk: het is leuk en gezellig. Je helpt mee aan het openstellen van een uniek historisch gebouw, dat iedereen ervaren moet hebben. We hebben diverse leuke vrijwilligersrollen. Van ondersteuning aan de balie en gidsen, tot kaartcontrole bij evenementen en hulp bij marketing en promotie.   
 
Je bent bovendien onderdeel van een gezellig team, mag gratis naar een concert naar keuze en wordt uitgenodigd voor een superleuk jaarlijks vrijwilligersdiner. Ook mag je deelnemen aan een basistraining gastvrijheid en kun je een training volgen tot gids en ‘storyteller’. Reiskosten kunnen we onder bepaalde voorwaarden vergoeden.    
 
Aan welke eisen moet je voldoen als vrijwilliger? Dat vinden we eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Lijkt het je leuk? Meld je gewoon aan, dan kijken we samen in een gesprek hoe we elkaar kunnen helpen. Natuurlijk is het wel handig dat je in de buurt woont, op eigen gelegenheid naar ons toe kunt komen. En met regelmaat tijd hebt voor werkzaamheden.  

Help je ons mee? Meld je aan voor een intake.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.