Met de auto

De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is het parkeerterrein Kanaalweg Westzijde/Mauritsbolwerk. Daar zijn ruim 400 parkeerplekken beschikbaar. Gratis parkeergelegenheid ligt op ongeveer tien loopafstand van de Grote Kerk Veere. Op dit kaartje heb je gelijk een overzicht van alle parkeerterreinen in Veere.

Op de fiets

De fietsmogelijkheden in Zeeland zijn legio. Onze mooie provincie is uitgerust met een fietsknooppuntensysteem, zo kun je dus makkelijk je navigeren over gebaande en minder gebaande paden. Een overzichtskaart van de fietsknooppunten is te kopen via vvvzeeland.nl, en bij lokale VVV-vestigingen. De Grote Kerk Veere ligt vlakbij fietsknooppunt nummer 34. 

Met de trein en bus

De Grote Kerk Veere is goed bereikbaar met de trein en bus. Vanaf treinstation Middelburg rijden de lijnen 583 en 584 van Connexxion langs de Grote Kerk Veere. Lijn 583 rijdt van Westkapelle naar Veere, lijn 584 van Middelburg naar Veere. Op de website van Connexxion vind je het overzicht van haltes en vertrektijden. Om je volledige route via het openbaar vervoer te plannen ga je naar www.9292.nl. 

Route – Google Maps