Word vriend en bouw mee aan de unieke Grote Kerk Veere

Word nu vriend van de Grote Kerk van Veere voor 2022. En bouw mee aan een dynamisch aanbod van kunst en cultuur, erfgoed en leisure. Dankzij jouw steun kunnen wij een kwalitatief hoogstaand programma neerzetten en de Grote Kerk versterken als hotspot voor heel Zeeland. Hieronder staat de omschrijving van het lidmaatschap.

 

Ik wil Vriend worden

Genieter

Houden kunst, cultuur en wandelingen je mentaal en fysiek fit? Je bent sociaal actief én betrokken, houdt van museumbezoek of een bezoek aan bezienswaardige gebouwen? Dan pas je goed in de omschrijving van een Vriend van de Grote Kerk Veere – een Genieter. Een Genieter krijgt: 

  • Toegang tot de Experience 
  • Toegang tot de bijeenkomsten van de Vrienden van de Grote Kerk
  • Toegang tot nieuwtjes, voorverkoop, meet&greets  
  • Korting op geselecteerde concerten / voorstellingen 
  • Bij start lidmaatschap: een welkomstpakket, bestaande uit een tas van de Grote Kerk Veere en een mooi boek 
  • Het Genieter-abonnement kost € 50,-

Ontdek de Experience in de Grote Kerk Veere

De Grote Kerk Veere kent een bewogen geschiedenis. Ook sinds de heropening van de kerk met haar nieuwe Experience in 2020 heeft de kerk alweer het nodige meegemaakt. Maar we bouwen door, aan zowel de Experience als het Cultuurpodium.

Stapje voor stapje creëren we een prachtige plek om de geschiedenis te laten herleven en kunst en cultuur te beleven.

We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Onze lidmaatschappen lopen per kalenderjaar. Voor het eind van elk jaar zullen we uiteraard contact met je opnemen om je te vragen of je de Grote Kerk Veere het volgende jaar ook weer wilt steunen.

Ja, ik bouw mee