contact

Openingstijden

De Grote Kerk is nog tot eind dit jaar geopend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Voor het bekijken van de kerk wordt een kleine vergoeding gevraagd, die ten goede komt aan de kerk en nieuwe culturele programma’s. De toren is in de maanden oktober en maart niet te beklimmen. Dit vanwege de winterslaap van onze eigen kolonie dwergvleermuizen.

Vanaf januari tot en met mei is de Grote Kerk Veere niet te bezichtigen vanwege de verbouwing naar experience. Tijdens vakanties wordt de kerk wel opengesteld, een nader overzicht hiervan volgt. In juni gaat de Grote Kerk Veere vernieuwd open.

De Grote Kerk Veere is afhankelijk van vrijwilligers voor de openstelling. Kom bij ons leuke team en help mee te zorgen voor dit fantastische gebouw!

Contactgegevens

Wil je meer weten over de ontwikkelingen van de Grote Kerk Veere tot Cultureel Podium? Of heb je een idee voor een activiteit in de Grote Kerk? Neem dan contact met ons op.

Team en functies:

  • Verhuur en culturele producties: bianca@grotekerkveere.nl
  • Beheer van de kerk, aanmelden als vrijwilliger: Chris Koole, beheer@grotekerkveere.nl
  • Communicatie en marketing: marloes@grotekerkveere.nl
  • Historische beleving: josje@grotekerkveere.nl
  • Directie: gertjan@grotekerkveere.nl

Oudestraat 26, 4351 AV Veere

info@grotekerkveere.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Mooie verhalen lezen over de kerk en het mooie Veere, als eerste op de hoogte zijn van onze evenementen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Stichting Exploitatie Grote Kerk Veere

if_facebook_online_social_media_734399
if_email_mail_envelope_send_message_1011336
Translate »