Wanneer wil je de Grote Kerk Veere bezoeken?

Een dagticket is geldig voor de héle dag

Een dagticket is geldig van 11.00 tot 17.00 uur. We werken niet meer met tijdsloten, dus vermelden alleen nog de tijd dat we onze deuren openen op onze tickets. Je bent vrij om zelf te kiezen op welk moment je de kerk bezoekt.

Let op: vanwege op- en afbouw van producties en/of de feestdagen zijn wij een aantal dagen eerder gesloten: 25 december de hele dag gesloten, 1 januari 2022 de hele dag gesloten.

Maatregelen coronavirus

Voor het bezoeken van de Grote Kerk Veere gelden een aantal richtlijnen. Door het kopen van een ticket ga je hiermee akkoord.

Tickets

Je kunt nu alvast je tickets boeken voor jouw bezoek. Het vooraf reserveren van een ticket is niet meer noodzakelijk. We adviseren dit echter wel. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers reguleren, blijft je bezoek veilig én ben je verzekerd van toegang tot de kerk.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETS VOOR EEN BEZOEK AAN DE GROTE KERK VEERE

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle online aankopen van entreetickets voor de Grote Kerk Veere. Als je tickets koopt via onze ticketshop ga je akkoord met deze voorwaarden en onze algemene bezoekersvoorwaarden.

  • Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode die 1 keer toegang geeft tot de Grote Kerk Veere.
  • Alle tickets zijn voorzien van een datum. Buiten deze periode/datum is het ticket niet geldig.
  • Het ticket is bij geen gebruik op juiste dag en tijdstip niet inwisselbaar voor geld.
  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing op tickets die voor een specifieke dag en/of tijdstip worden geboekt.
  • Verzoeken om entreetickets te wijzigen naar een andere datum, kunnen alleen in bijzondere gevallen worden toegekend. Verzoeken moeten ruim vooraf worden aangevraagd en kunnen door Stichting Exploitatie Grote Kerk Veere worden toegewezen of afgewezen.
  • Op verzoek dient het ticket te worden getoond. Bij tickets die met korting zijn gekocht (Museumkaart en CJP) dient ook een ID te worden getoond.
  • Op alle verkopen via deze website is het privacy statement van toepassing.
  • Met het betreden van de Grote Kerk Veere ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.
  • Bij vragen over het bestelproces of de tickets kun je ons bellen, tel 0118 236 139, of je vraag sturen naar info@grotekerkveere.nl.