fbpx

Verbouwing 2019: vloerverwarming in de kerk

 In Uncategorized

Van februari tot mei wordt de Grote Kerk verbouwd: we gaan vloerverwarming aanbrengen om de kerk in alle seizoenen te kunnen gebruiken. Daarom zijn de kerkdeuren de komende tijd gesloten. Voor de bewoners van Veere: de werkzaamheden aan de vloer zullen plaatsvinden van week 8 t/m 18. Hieronder de brief van Stichting Monumenten Bezit en een download van de situatie.

Geachte heer, mevrouw,

Met deze brief willen we u op de hoogte brengen van de werkzaamheden die binnenkort zullen worden uitgevoerd aan de Grote Kerk.
Er zullen werkzaamheden aan het interieur worden uitgevoerd ten behoeve van het gebruik. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het slopen van de kerkvloer in het schip en de zijbeuken. De vloer wordt vervangen door een nieuwe vloer voorzien van vloerverwarming. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal een deel van het kerkterrein worden afgezet. Het is daarom voor de duur van de werkzaamheden niet mogelijk om de Oudestraat te bereiken via het kerkterrein of vanaf de Oudestraat het kerkterrein te betreden (zie tekening).

De werkzaamheden zullen in week 8 van start gaan. Volgens de voorlopige planning zullen de werkzaamheden aan de vloer in week 18 zijn afgerond. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen, tussen ca 7.00 en 17.00 uur. Voor vragen tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf Meliskerke 0118-561710

Wij zullen onze uiterste best doen om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken, echter zal enige hinder onvermijdelijk zijn. We rekenen op uw begrip.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met ondergetekende via info@monumentenbezit.nl.
Met vriendelijke groet,
Dhr. G. Copier, Projectleider
Stichting Monumenten Bezit

Een teken van de bouwplaatsinrichting kunt u hier downloaden.

Translate »