Van verre kun je het silhouet al aan de horizon zien: de kerk van Veere is kolossaal. Oorspronkelijk was deze kerk een laatgotische kruisbasiliek. Vandaag is de Grote Kerk Veere een experience en cultuurpodium. In de Grote Kerk Veere beleef je de geschiedenis door er zelf middenin te stappen. Eeuwenoude verhalen, tot leven gewekt door de nieuwste techniek. De kerk is ook een platform voor cultuur: een bijzonder podium voor muziek, beeldende kunst, film, literatuur, dans en theater.  Een bijzondere ontmoetingsplek. Kruispunt voor creativiteit en inspiratie.  Café Japi is gevestigd binnen de muren van Grote Kerk Veere. 

Medewerker Café Japi

We zoeken een veelzijdige horecamedewerker voor Café Japi, onderdeel van Grote Kerk Veere. Een medewerker die het een uitdaging vindt mensen een prettige ervaring te bezorgen door een gastvrije ontvangst met een bijbehorende versnapering. De kaart omvat van een vers gezet bakje koffie met een overheerlijk stukje taart of Zeeuwse bolus tot een lunch met (luxe) broodjes, tosti of andere lunchgerechten bereidt met regionale producten.

We zoeken iemand die met zowel de bediening als de werkzaamheden in de keuken bekend is.

 

Heeft dit je belangstelling gewekt? Maak dan een afspraak voor een gesprek op locatie. Startdatum: z.s.m.. Uren in overleg, maar minimaal 24 uur en maximaal 40. Meer informatie? Bel naar 06-48196570 of mail kooimanlianne@gmail.com.