Van verre kun je het silhouet al aan de horizon zien: de kerk van Veere is kolossaal. Oorspronkelijk was deze kerk een laatgotische kruisbasiliek. Vandaag is de Grote Kerk Veere een experience en cultuurpodium. In de Grote Kerk Veere beleef je de geschiedenis door er zelf middenin te stappen. Eeuwenoude verhalen, tot leven gewekt door de nieuwste techniek. De kerk is ook een platform voor cultuur: een bijzonder podium voor muziek, beeldende kunst, film, literatuur, dans en theater.  Een bijzondere ontmoetingsplek. Kruispunt voor creativiteit en inspiratie.  

Medewerker horeca & experience

Jij bent verantwoordelijk voor de bediening van de gasten. Als het café even rustig is, ben je flexibel inzetbaar en spring je bij als gastheer/gastvrouw om de bezoekers van de kerk te ontvangen of neem je plaats achter de balie en scan en verkoop je tickets.

Kort samengevat

Een veelzijdige functie voor communicatief vaardige en flexibele oproepkrachten die bij voorkeur al wat ervaring hebben in de horeca.
Kom je ons helpen? Neem dan contact op met Marjolein Bolmers, bedrijfsleider en vrijwilligerscoördinator: marjolein@grotekerkveere.nl