Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door onderstaand formulier in te vullen, idealiter voor 26 juni. Om zicht te hebben op de hoeveelheid mensen die komen en het gereedmaken van de lunch willen we je vragen aan te geven met hoeveel personen je komt.

Wanneer?

Presentatie Grote Kerk Veere Experience
Donderdag 2 juli
10.30u tot 13.30u

Waar?

Grote Kerk Veere Eperience & Cultuurpodium
Oudestraat 26
4351 AV Veere

Programma 

  • 10.15u / Inloop 
  • 10.30u / Presentatie door Martijn Kapel 
  • 10.45u / Rondleiding door Josje Stoel 
  • 11.45u / Mogelijkheid om foto- en videomateriaal te maken 
  • 12.30u / Lunch 
  • 13.30u / Einde programma 

Een experience voor dromers en avonturiers

De Grote Kerk Veere is een stenen reus in een piepklein stadje. Met ramen van baksteen. En grafzerken als vensterbanken. De kerk zit vol met raadsels en geheimen. Waarom is het gebouw nooit afgemaakt? Wat is er hier allemaal gebeurd? Stap zelf in de geschiedenis. En ontdek het verhaal van Mary, de verdwenen Schotse prinses. Onderzoek de legende van de Veerse mummiekat. Luister mee met de koortsdromen van een gewonde Franse soldaat. Laat een eigen herinnering achter aan de schrijftafel van Nescio. En duik diep in de duizelingwekkende penseelstreken van beroemde schilders. Word ook verliefd op Veere, in de Grote Kerk. 

Eeuwenoude verhalen via de nieuwste technologie

In de Grote Kerk komt erfgoed op een betoverende manier tot leven. Via 3D soundscapes, wervelende projecties en caleidoscopische animaties. Stap zelf de geschiedenis in en schrijf mee aan nieuwe verhalen.   

Tickets online verkrijgbaar

Entreetickets worden online verkocht via grotekerkveere.nl. Bezoekers hebben de mogelijkheid om elk uur gedurende de openingstijden te starten met hun bezoek.

    Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de persbijeenkomst op 2 juli.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.