Nieuwsarchief december 7, 2022

De Grote Kerk Veer bestaat dankzij de bijdrage van vrijwilligers.

Maak kennis met Carla – een van onze toegewijde vrijwilligers!

 

Wie ben je?

  • Mijn naam is Carla Koole, ruim  3 jaar woon ik in Veere met heel veel plezier.

Hoe lang ben je al vrijwilliger bij de GKV?

  • Toen ik hier kwam wonen werd ik gevraagd om vrijwilliger bij de Grote Kerke Veere te worden. Dit leek me een goed moment om meer van Veere te leren kennen en om een zinvolle activiteit te vervullen na mijn werk in het onderwijs.

Waarom heb je gekozen om juist bij de GKV vrijwilliger te worden?

  • Het vrijwilligerswerk biedt nieuwe kansen om mensen te leren kennen en dat je dat mag doen in de Grote Kerk van Veere is heel bijzonder. Dit enorme gebouw is beeldbepalend voor het stadje Veere.

Wat betekent vrijwilligers werk voor jou?

  • Als vrijwilliger kun je je op verschillende manieren inzetten voor de organisatie. Ik vind het ook leuk om te helpen bij de horeca tijdens evenementen. Samen met het team en de andere vrijwilligers kun je voor een onvergetelijke beleving zorgen.

Wat vind jij het leukste aan vrijwilligerswerk bij de GKV?

  • Het verwelkomen van mensen in de experience betekent allerlei leuke ontmoetingen. Daarnaast is het steeds weer heel bijzonder om je steentje bij te mogen dragen aan muziekvoorstellingen, literaire ontmoetingen, dansvoorstellingen en andere evenementen.

Wat is je leukste ervaring tot nu toe?

  • Een van de leukste ervaringen was een prachtige dansvoorstelling tussen de pilaren van de Grote Kerk Veere. Ook spreek je de dansers die de mooie voorstelling hebben gemaakt.

Wat is je tip voor toekomstige vrijwilligers?

  • Voor nieuwe vrijwilligers zou ik zeggen, kom erbij en geniet van al het moois wat de Grote Kerk Veere te bieden heeft!