Om de residentie van Broeder Dieleman af te sluiten organiseert de Grote Kerk Veere zondag 15 mei een vertelshow. Tiny Polderman schuift namens de kerk aan en gaat in gesprek met Broeder Dieleman. Ook is er ruimte voor wat liedjes.
Terug naar de agenda

Vertelshow

Op 15 mei organiseert Grote Kerk Veere een vertelshow met Broeder Dieleman om zijn residentie af te sluiten. Tiny Polderman schuift namens de kerk aan en gaat in gesprek met Broeder Dieleman over de verhalen en informatie die hij heeft verzameld in de loop van zijn residentie en tijdens zijn onderzoek. Ook is er ruimte voor wat liedjes.

Tiny Polderman (Meliskerke, 1964) heeft zich na een studie archeologie gespecialiseerd in schrijven, spreken, interviewen en redigeren. Zij schrijft op dit moment een nieuw boek over de Grote Kerk van Veere.

Zowel de Grote Kerk Veere, Broeder Dieleman als Tiny verwelkomen je graag. Zien we je dan?

 

Residentie

Broeder Dieleman pakt zijn mobiele werkplaats/winkel op om 15 mei neer te strijken in de Grote Kerk Veere. Tijdens zijn residentie zal hij onderzoek doen naar en ter plekke een knipwerk maken over de periode dat de kerk de functie van Bedelaarshuis had (1823 – 1827)

Lees hier meer!

Datum en tijden
Datum
15/05/2022
Aanvang 15:30
Afgelopen 17:00
Locatie

Grote Kerk Veere

Tickets
Vertelshow 5,00 (incl. consumptie)
Vriend GKV ticket 0.00