Indierockband This Beautiful Mess is terug aan het muzikale front met een een EP en hoe. Na een sabbatical van ongeveer 10 jaar heeft de van oorsprong compleet Zeeuwse groep de draad weer opgepakt.
Terug naar de agenda

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen hebben we helaas in goed overleg met de band moeten besluiten om het concert van This Beautiful Mess te verplaatsen naar een nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is, zullen we alle ticketkopers en geïnteresseerden zo snel mogelijk informeren.

Indierockband This Beautiful Mess is terug aan het muzikale front met een een EP en hoe. Na een sabbatical van ongeveer 10 jaar heeft de van oorsprong Zeeuwse groep de draad weer opgepakt. Samen met producer Martijn Groeneveld zijn er zes liedjes op plaat gezet. De songs zijn naar eigen zeggen typisch This Beautiful Mess; melancholisch, eerlijk, emotioneel en liefdevol. Denk dromerige gitaarpatronen in combinatie met de kenmerkende stem van frontman Arjen van Wijk aangevuld met de zang van toetseniste Lydia Van Maurik-Wever.

Een overcomplete avond

Niet alleen is dit het eerste Zeeuwse optreden van de band in 10 jaar, ook presenteren ze hun nieuwste EP Second Mountain Songs, begeleid door 8 leden uit het koor van How to throw a Christmas Party én hebben ze Mevrouw Tamara in hun voorprogramma. Het dreigt een overcomplete avond vól nieuws en verrassingen te worden 13 november.

Programma:

  • 20.00 uur – Deuren open
  • 20.30 – 21.00 uur – Mevrouw Tamara
  • 21.30 – 22.35 uur – This Beautifull Mess ep presentatie, begeleid door 8 leden uit het koor van How to throw a Christmas Party

Mevrouw Tamara 

Mevrouw Tamara maakt eigenzinnige, verhalende muziek met invloeden van My Brightest Diamond, St. Vincent en Radiohead. Met haar rustige stem, synthesizers, gitaar, contrabas, trompet en drums vertelt ze eerlijke, persoonlijke verhalen van mensen om je heen. De breekbare maar ook kritische teksten omarmd door dromerige muziek, doen je dwalen in gedachten.

Mevrouw Tamara deed optredens in o.a. Paradiso, De Kleine Komedie, TivoliVredenburg, EKKO, Van Gogh Museum, bij Radio 1, 2, 3, 4 en 5 en in Londen, Milaan en Keulen. Ze werkte samen met o.a. gitarist Anne Soldaat, een orkest, saxofonist/producer Marc Alberto, producer Jurriaan Sielcken en masteraar Wessel Oltheten.

How to throw a Christmas Party

How to throw a Christmas Party is een Nederlandse gelegenheidsformatie die van 2010 tot en met 2015 bijna jaarlijks rond de kerstdagen een album uitbrengt en een serie optredens verzorgt. Het collectief trad al op in diverse televisieprogramma’s, waaronder De Wereld Draait Door, en stond onder andere diverse keren in Tivoli Utrecht. Rond een relatief vaste kern wisselt de bezetting. Muzikanten komen uit bands als The Spirit That Guides Us, Silence is Sexy, This Beautiful Mess, The Black Atlantic, The Medics, Eins Zwei Orchestra, Blaudzun, Anderson en Ponoka.

Uiteraard wordt deze voorstelling georganiseerd met inachtneming van alle actuele maatregelen vanuit de overheid i.v.m. Covid. Het concert is seated en je hebt, naast je ticket, ook een coronatoegangsbewijs (volledige vaccinatie, negatieve sneltestuitslag of herstelbewijs) nodig. Die regel je eenvoudig via: https://coronacheck.nl/nl/

Programma

This Beautiful Mess, Mevrouw Tamara, How to throw a Christmas Party koor

Datum en tijden
Datum
13/11/2021
Deuren open 20:00
Aanvang 20:30
Afgelopen 22:35
Locatie

Grote Kerk Veere

Tickets
Eenpersoonsticket € 15.00
Tweepersoonsticket € 30.00
Vriend gratis