Indierockband This Beautiful Mess is terug aan het muzikale front met een een EP en hoe. Na een sabbatical van ongeveer 10 jaar heeft de van oorsprong compleet Zeeuwse groep de draad weer opgepakt.
Terug naar de agenda

Nieuwe datum is bekend: 9 april 2022!

Vanwege de Corona maatregelen hebben we in goed overleg met de band moeten besluiten om het concert van This Beautiful Mess te verplaatsen naar een nieuwe datum. De nieuwe datum is 9 april 2022!

Indierockband This Beautiful Mess is terug aan het muzikale front met een een EP en hoe. Na een sabbatical van ongeveer 10 jaar heeft de van oorsprong Zeeuwse groep de draad weer opgepakt. Samen met producer Martijn Groeneveld zijn er zes liedjes op plaat gezet. De songs zijn naar eigen zeggen typisch This Beautiful Mess; melancholisch, eerlijk, emotioneel en liefdevol. Denk dromerige gitaarpatronen in combinatie met de kenmerkende stem van frontman Arjen van Wijk aangevuld met de zang van toetseniste Lydia Van Maurik-Wever.

Een overcomplete avond

Niet alleen is dit het eerste Zeeuwse optreden van de band in 10 jaar, ook presenteren ze hun nieuwste EP Second Mountain Songs, begeleid door 8 leden uit het koor van How to throw a Christmas Party én hebben ze Tamara van Esch in hun voorprogramma. Het dreigt een overcomplete avond vól nieuws en verrassingen te worden 9 april.

Programma:

  • 20.00 uur – Deuren open
  • 20.30 – 21.00 uur – Tamara van Esch
  • 21.30 – 22.35 uur – This Beautifull Mess ep presentatie, begeleid door 8 leden uit het koor van How to throw a Christmas Party

Tamara van Esch

Met haar aankomende album en tour geeft Tamara van Esch een podium aan ongewone verhalen die tevens hoop geven, met zowel intieme als experimentele kanten. Een kleinschalig onderzoek naar de belevingswereld van psychisch kwetsbare mensen resulteerde in songteksten en artwork die ze samen met hen heeft gemaakt. De muziek werd geschreven met artiesten uit verschillende genres waardoor de plaat ‘Tussen Lagen’ een brede, dynamische sound heeft. Indietronica-NL-pop met kalme stem en buitengewoon instrumentgebruik; met invloeden van My Brightest Diamond tot Blur.

Voorheen bracht ze drie goed ontvangen albums uit onder de naam Mevrouw Tamara en speelde ze o.a. bij de bands Kim Janssen en Jo Goes Hunting.

How to throw a Christmas Party

How to throw a Christmas Party is een Nederlandse gelegenheidsformatie die van 2010 tot en met 2015 bijna jaarlijks rond de kerstdagen een album uitbrengt en een serie optredens verzorgt. Het collectief trad al op in diverse televisieprogramma’s, waaronder De Wereld Draait Door, en stond onder andere diverse keren in Tivoli Utrecht. Rond een relatief vaste kern wisselt de bezetting. Muzikanten komen uit bands als The Spirit That Guides Us, Silence is Sexy, This Beautiful Mess, The Black Atlantic, The Medics, Eins Zwei Orchestra, Blaudzun, Anderson en Ponoka.

Uiteraard wordt deze voorstelling georganiseerd met inachtneming van alle actuele maatregelen vanuit de overheid i.v.m. Covid. Het concert is seated en je hebt, naast je ticket, ook een coronatoegangsbewijs (volledige vaccinatie, negatieve sneltestuitslag of herstelbewijs) nodig. Die regel je eenvoudig via: https://coronacheck.nl/nl/

Programma

This Beautiful Mess, Tamara van Esch, How to throw a Christmas Party koor

Datum en tijden
Datum
09/04/2022
Deuren open 20:00
Aanvang 20:30
Afgelopen 22:35
Locatie

Grote Kerk Veere

Tickets
Eenpersoonsticket € 15.00
Tweepersoonsticket € 30.00
Vriend gratis