Elke donderdagochtend organiseert de Grote Kerk Veere Schrijfclub Nirwana. Met een knipoog naar Nescio, die Veere zijn ‘Nirwana’ noemde. Schrijvers in alle genres, zowel beginners en gevorderden, zijn welkom voor een ontmoeting met koffie en thee.
Terug naar de agenda

Kom schrijven in de stille Grote Kerk en ontmoet medeschrijvers uit de buurt. De Schrijfclub Nirwana richt zich op eigen werk en schrijfopdrachten. Zoals de briefvorm, de onbetrouwbare verteller, de MacGuffin en het zeer korte verhaal. Of schrijf een hommage of parodie op schrijvers als Nescio of Ilja Leonard Pfeijffer. Deze gratis schrijfclub staat onder leiding van stadsmaker en schrijver Marloes Matthijssen, die schrijft onder het pseudoniem Maria Timiaan (Zeeuws literair podium De Baaierd, Nederland Leest, deBuren/Het Rode Oor, Ballustrada, NRC, Krakatau e.a.). Neem zelf pen en papier mee, of een opgeladen laptop.

 

Praktische informatie:

  • de inkom is vanaf 9.45 via de zijdeur in de Oudestraat (die staat open).
  • om 10.00 uur ontmoeten we elkaar en gaan we in stilte schrijven, aan eigen werk of met een schrijfopdracht.
  • er zijn geen stopcontacten in de kerk, gebruik je een laptop zorg dan dat deze opgeladen is.
  • om 11 uur komen we bij elkaar en wie dat wil mag voorlezen uit eigen werk.

Schrijfclub Nirwana is onderdeel van het Stadsprogramma van de Grote Kerk. Wees welkom en doe mee, of je nu een beginnend of ver gevorderd schrijver bent. Meer info, een vraag? marloes@grotekerkveere.nl

Datum en tijden
Datum
21/07/2022
Aanvang 10:00
Afgelopen 11:45
Tickets
Ticket 0,00
inclusief 2 consumpties