Wegens succes op herhaling! PopMonument keert terug naar Veere met Moss, Absynthe Minded, Fulco, Dorian Dumont en Aafke Romeijn. Kaartverkoop is van start.
Terug naar de agenda

Na een succesvolle eerste editie van PopMonument in Veere landt het festival opnieuw in de Zeeuwse provincie met ditmaal Middelburg én Veere in de schijnwerpers. Op 15 juli (Veere) en 16 juli (Middelburg) neemt het festival de bezoeker mee op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere acts, hedendaagse muziek, verhalen en ontmoetingen op historische (onverwachte) locaties. PopMonument Veere/Middelburg wordt georganiseerd in samenwerking met poppodium De Spot en Erfgoed Zeeland.

Op vrijdag 15 juli treden Moss, Absynthe Minded, Jimmy Diamond, Dorian Dumont plays Aphex Twin, Fulco en Aafke Romeijn op in Veere. Op zaterdag 16 juli komen MEROLThe Kik en CUT_, Pitou, Anna-Rose-Clayton, The Visual en Kenny Anders naar Middelburg. Meer namen volgen de komende tijd, evenals meer informatie over de monumentale locaties.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is direct van start. Voor een dagticket Veere betaal je 26,50 euro en voor Middelburg 32,50 euro. Er zijn ook een beperkt aantal combitickets beschikbaar voor 55,00 euro.

Programma

Moss, Aafke Romeijn e.a.

Datum en tijden
Datum
15/07/2022
Deuren open 19:30
Aanvang 20:00
Afgelopen 23:59
Locatie

Veere

Tickets
Ticket Veere 26,50
Ticket Middelburg 32,50
Combiticket 55,00