Een bijzondere uitvoering van de Mattheus Passie van J.S. Bach, met medewerking van het schoolkoor van de Primas scholengroep, het Zeeuws Concertkoor en TY Zeeuws Kamerorkest met koperkwartet. 
Terug naar de agenda

Een bijzondere uitvoering van de Mattheus Passie van J.S. Bach, met medewerking van het schoolkoor van de Primas scholengroep, het Zeeuws Concertkoor en TY Zeeuws Kamerorkest met koperkwartet.  Kaarten kosten € 25 per stuk. Tickets zijn te koop via www.zeeuwsconcertkoor.nl.

De Primas Scholengroep en het Zeeuws Concertkoor brengen op Goede Vrijdag in de Grote Kerk van Veere Bach’s Matthäus-Passion:
– 10.00 uur: Kinder-Matthäus voor en door de kinderen van de Primas-scholengroep Medewerking verlenen: verteller en solisten, schoolkoor en schoolorkest, Zeeuws Concertkoor en TY Zeeuws Kamerorkest. Pim Overduin heeft de algehele leiding.

Let op dit concert is alleen toegankelijk voor leerlingen en medewerkers van de Primas-scholengroep.

– 14.30 uur: Johann-Sebastian Bach Matthäus-Passion Medewerking verlenen: Robert Luts – evangelist, Berend Stumphius – Christus, Josefien Stoppelenburg – Maria Magdalena, Charlotte Stoppelenburg – Maria, Martijn Sanders – Petrus/Judas, Pim Overduin – Pilatus. En verder: TY Zeeuws Kamerorkest met Arjan Kik als concertmeester, Jos Vogel: continuo,  Mark Christiaanse: orgel, het schoolkoor van de Primas Scholengroep en het Zeeuws Concertkoor. Algehele leiding: Pim Overduin.

Kerk open om 13.45; aanvang concert 14.30. Kaarten via www.zeeuwsconcertkoor.nl en voor zover beschikbaar aan de kassa van de kerk op 5, 6 en 7 april.

Passie in Veere wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland, de gemeente Veere, het VSB-fonds ‘Iedereen doet mee’, het familiefonds Hurgronje en de Stichting Vrienden van de VOV.

Datum en tijden
Datum
07/04/2023
Deuren open 13:45
Aanvang 14:30
Afgelopen 17:30
Locatie

Grote Kerk Veere

Tickets
Tickets zijn te koop via www.zeeuwsconcertkoor.nl