Op 18 mei zijn Veerse musea gratis voor Veerse inwoners. Wees welkom en maak kans op een zaterdagavond ticket voor het Sinfonietta String Festival Zeeland dit weekend!
Terug naar de agenda

Ook wij openen onze deuren op woensdag 18 mei voor de inwoners van de gemeente Veere. De afgelopen 2 jaar moesten onze collega musea en wij meerdere keren de deuren sluiten of konden we alleen met beperkingen mensen toelaten door de coronamaatregelen.

We zijn dan ook dolblij dat we weer zonder beperkingen open zijn. Dit vieren we graag, samen met andere Veerse musea, met alle inwoners. Daarom mogen de inwoners van de gemeente Veere op 18 mei gratis de Veerse musea bezoeken.

Neem een brief mee geadresseerd aan je huisadres (om aan te tonen dat je woonachtig bent in de gemeente Veere) en ga mee op ontdekkingsreis van de lentetuin naar de klimaattentoonstelling bij Terra Maris naar de Walvistentoonstelling bij museum Veere, van de expo over de vriendschap tussen Charley Toorop en Henk Chabot bij het Polderhuis naar de vernieuwde expo bij het Oude Brandspuithuis, van het onderkomen van een Duitse soldaat in het bunkermuseum, de experience voor dromers in de Grote kerk in Veere naar de prachtige schilderijen bij het Marie Tak van Poortvliet.

ACTIE Speciaal voor alle inwoners van gemeente Veere die tijdens de gratis Open Museum Dag naar de Grote Kerk Veere komen hebben we een winactie. Laat uw e-mailadres achter en maak kans op een ticket voor het zaterdagavond concert van Sinfonietta String Festival Zeeland 2022 aankomend weekend! We loten 12 kaarten uit op donderdag 19 mei.

Tot woensdag!

Datum en tijden
Datum
18/05/2022
Deuren open 11:00
Aanvang 11:00
Afgelopen 17:00
Locatie

Grote Kerk Veere