Kom jij ook met je kinderen naar de voorstelling van het Zeeuws Orkest op zondag 12 juni in de Grote Kerk in Veere? Een live muzikaal optreden voor kinderen waarin van alles te beleven valt.
Terug naar de agenda

Wat is er nou spannender voor kids om buiten de deur te luisteren en kijken naar een live muzikaal optreden waarin van alles te beleven is? De voorstelling is op zondag 12 juni in de Grote Kerk in Veere. Kaarten zijn op de website www.zeeuwsorkest.nl te bestellen.

Wanneer: Zondag 12-6-2022Waar: Grote Kerk VeereHoe laat: 16.00 uur

 

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar speelt een delegatie van Het Zeeuws Orkest het muzikale verhaal “De Muziekkoning”. In deze voorstelling van een uur wordt een verhaal vertelt door de koning die last heeft van stemmingswisselingen. Soms is hij bang, dan weer angstig, vrolijk of verdrietig. De kinderen in het publiek gaan de koning helpen, want in muziek kun je emotie horen. Samen met zijn lakei vindt de koning een geheimzinnige kist waar een sleutel op zit. Uit de kist komt muziek…. Kan dat de koning helpen? Een spannend verhaal waarin kinderen zelf actief mee mogen doen, om antwoorden te vinden op muziekvragen die de koning moet oplossen.

Bestel je tickets op de website van het Zeeuws Orkest

Datum en tijden
Datum
12/06/2022
Deuren open 15:30
Aanvang 16:00
Afgelopen 17:30
Locatie

Grote Kerk Veere