Benefietconcert van het internationaal shantykoor ’t Veerse Scheepstuig
Terug naar de agenda

De stichting Opvang Vluchtelingen Oekraïne Stad Veere (OVOE) is een initiatief van Veerenaren. Het doel is vluchtelingen uit Oekraïne de nodige faciliteiten bezorgen tijdens hun verblijf in Veere. De stichting biedt hen met behulp van buddy’s en vrijwilligers een warm onthaal. En waar nodig ondersteunen ze de vluchtelingen met kleding, fietsen, computers voor onderwijs, het vinden van woonruimte en het organiseren van taal-, fiets- en zwemlessen. Daarnaast geeft de stichting begeleiding bij het vinden van psychologische en medische hulp en organiseert ze bijeenkomsten om onderlinge contacten te versterken.

 

Op zaterdag 28 mei organiseert de stichting een benefietconcert van het internationaal shantykoor ’t Veerse Scheepstuig in de Grote Kerk Veere. De opbrengsten gebruikt de stichting om door te gaan met deze ondersteuning.

 

Wilt u een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, reserveer dan een kaart middels een email naar de administratie van OVOE: marijke@demonk.nl. Of u koopt een kaart bij de winkel De Fonteyne, (adres: Markt 4 in Veere) van Rietje Louwerse.

 

Voor vluchtelingen is het benefietconcert gratis toegankelijk. Hiervoor kunnen ze zich aanmelden bij de administratie van OVOE: marijke@demonk.nl.

Datum en tijden
Datum
28/05/2022
Deuren open 19:15
Aanvang 20:00
Afgelopen 22:40
Tickets
Regulier ticket 10,00