fbpx

30 januari vrijwilligerscafé in de Grote Kerk Veere

 In Uncategorized

Aanstaande 30 januari is het weer Vrijwilligerscafé in de Grote Kerk Veere. Voor geïnteresseerden voor het vrijwilligen bij de Grote Kerk is dit een uitgelezen moment om geïnformeerd te worden over ontwikkelingen rondom de experience en programmering, en de inhoud van het vrijwilligerswerk bij de Grote Kerk Veere. Voor bestaande vrijwilligers is het ook een moment om elkaar te ontmoeten en bij te praten. De inloop van het Vrijwilligerscafé is om 15.45u, het programma inclusief borrel duurt tot ongeveer 17.00u.  

Over de Grote Kerk Veere 
De Grote Kerk Veere is een imposant gebouw met een rijke geschiedenis midden in het historische stadje Veere. De kerk is een historische plek met uitzicht en verhalen, en een levendig cultuurpodium. In juni 2020 gaat de nieuwe experience in de Grote Kerk officieel open. Bezoekers beleven hier op prikkelende manieren de geschiedenis rondom de Grote Kerk Veere. 

Een bijdrage aan historische én culturele beleving. 
Voor het openstellen van de Grote Kerk en de toren en voor ondersteuning bij evenementen is Stichting Exploitatie Grote Kerk Veere op zoek naar vrijwilligers die bezoekers willen ontvangen, en vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te informeren en rond te leiden. Tijdens het Vrijwilligerscafé vertellen we alles over de gezellige sfeer en hoe je onderdeel bent van de historische beleving en unieke evenementen. 

Geïnteresseerden melden zich bij voorkeur aan door te mailen naar info@grotekerkveere.nl.  

Translate »